Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Muzikale Fietstocht '50 jaar Opleiding V.&.V.'U kunt zich nu aanmelden voor deze muzikale fietstocht op:  Wij willen graag  weten hoeveel mensen er mee fietsen deze dag zodat we op iedere locatie waar muziek of show wordt gepresenteerd, u iets lekkers kunnen aanbieden. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van €2,50 p.p. (kinderen onder de twee jaar gratis). 

We starten op zaterdag 29 juni om 13.00 uur op het Binckplein bij de kiosk. Hier kunt u betalen (graag gepast betalen, u kunt niet pinnen). Vanaf hier wordt u naar uw eerste locatie verwezen en u ontvangt de routebeschrijving voor de rest van de middag. (u kunt nog als uiterste inschrijven op 29 juni om 12.45 uur)

U hoort en ziet onze jeugdleden om 14.00, 15.00 en 16.00 uur in groepjes verdeeld steeds op een andere locatie. U fietst na het optreden naar de volgende locatie. Om 16.30 uur is de middag voor u afgelopen en hebben de jeugdleden nog een gezellig samenzijn. U heeft dan een lekker stukje gefietst en genoten van het enthousiasme van onze jeugdtalenten en zij waren blij met uw aanwezigheid want zij repeteren toch ook om te mogen spelen voor publiek.

 Meld u snel aan, we hopen op uw aanwezigheid!
Werkgroepen opleiding, slagwerk en majorettes