OnsAlphenChaam.nl

Inloggen of inschrijven

Boomverzorgers gezocht

  • 252 weergaven


Het team Buitendienst van de ABG organisatie zoekt enthousiaste collega’s voor de nieuwe bomenploeg. We zijn op zoek naar drie Boomverzorgers

36 uur per week

Je werkzaamheden

Je werkt samen met twee andere boomverzorgers in het nieuwe centrale ABG-team. Het verzorgen en in stand houden van de bomen in het uitgestrekte grondgebied van de drie gemeenten is jouw hoofdtaak. Je weet alles over boomverzorging, ziektes en het onderhoud van bomen. Je verricht snoeiwerkzaamheden, plantwerkzaamheden en verbetert de groeiplaatsen van de bomen. Je herkent ziekten bij bomen en ook het bestrijden van ongedierte, zoals de processierups en luis, neem je zelf voor jouw rekening. Je voert visuele boomveiligheidscontroles uit en verwerkt de gegevens in een systeem.

Zo nodig sta je inwoners te woord en zorg je dat hun vragen op de juiste plaats terecht komen. Uiteraard ben je bereid om ook andere werkzaamheden te doen binnen het team van de Buitendienst. Zoals deelnemen aan de storingsdienst en gladheidsbestrijding in de avond of weekend.

Je profiel

Je hebt een opleiding op groengebied (vakbekwaam hovenier), bij voorkeur op mbo 3 of 4 niveau. Je bent in bezit van het certificaat ETW (European Tree Worker) of bent bereid de opleiding hiervoor te volgen. Het is een voordeel als je al ervaring hebt op het gebied van boomverzorging, inclusief klimmen. 

Daarnaast ben je in het bezit van een VCA certificaat of bereid om dit te gaan behalen en heb je een rijbewijs B-E.

Je kunt goed in een team werken, maar kunt ook prima zelfstandig werken. Je hebt een dienstverlenende instelling, bent flexibel, gemotiveerd en lichamelijk in staat om deze werkzaamheden uit te voeren. Je beheerst de benodigde klimtechnieken.

Ons aanbod

We bieden een prettige werkomgeving. Je begint met een aanstelling van een jaar bij wijze van proef met uitzicht op een vast contract. Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van maximaal € 2.729,-- bruto per maand voor 36 uur per week. Dat is het maximum van salarisschaal 6. Naast je salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget van 20,45% bovenop je salaris. Hiermee kun je zelf sparen, verlof bijkopen of bijzondere opleidingen volgen. Natuurlijk kennen we ruime studiemogelijkheden: we vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Verder zijn de arbeidsvoorwaarden voor gemeenteambtenaren van toepassing.

Informatie

Voor informatie over deze werkzaamheden kun je contact opnemen met de teamleider van de buitendienst, Henk Lankhaar, telefoonnummer 088-3821273.

Solliciteren

Past deze vacature bij jou? Je sollicitatie kun je vóór 25 mei 2019 richten aan het bestuur van de ABG-organisatie t.a.v. voorzitter dr. Jan Boelhouwer, Postbus 3, 5130 AA Alphen NB. Je motivatiebrief met CV kun je sturen naar het mailadres:

Voor meer informatie kijk op: Meer informatie

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.