Doe mee aan foodsafari op 21 maart Ga ook op ontdekking in de supermarkt!

Allemaal Vitaal

  • 182 weergaven

Details

Dinsdag 21 maart 2023 van 19:00 tot 20:30 uur
Afgelopen
Jumbo
Wilhelminaplein, Rijen, Nederland
Uiterste inschrijfdatum
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Kan jij de weg vinden met al die producten in de supermarkt? Weet jij wat gezond is en welke producten je beter kan vermijden of misschien wel misleiden? Spijker je kennis over de supermarktproducten bij door mee te doen aan een nieuwe foodsafari op 21 maart in de Jumbo in Rijen.

Kiezen wat je koopt in een supermarkt is niet makkelijk en zeker niet als je gezond (en liefst ook niet te duur) wilt consumeren. Om jou daarin wegwijs te maken verzorgt leefstijlcoach Karlijn van Beijsterveldt de foodsafari. Zij weet welke producten horen bij een gezond patroon. 

Met een klein groepje van ongeveer 12 personen en de leefstijlcoach begin je met een korte uitleg. Daarna ga je samen door de winkel en gaat de leefstijlcoach je leren waar je op kunt letten bij het maken van keuzes en het kijken naar etiketten en producten, zodat je in het vervolg zelf bewustere keuzes kunt maken. Leerzaam voor iedereen!

Gratis deelname

Deelname aan de foodsafari is gratis en staat open voor iedereen uit de ABG-gemeenten. Het is dus op dinsdagavond 21 maart om 19.00 uur in de Jumbo-supermarkt in het winkelcentrum in Rijen. Je kan je inschrijven op de websites www.onsalphenchaam.nl , www.onsgilzerijen.nl of www.bijzonderbaarle.nl en klik verder op Allemaal Vitaal. Om te kunnen aanmelden moet je een account op één van de drie websites aanmaken. Dat vraagt slechts enkele clicks. Let op! Er kunnen maar 12 mensen deelnemen. Vol = vol, dus meld je nu aan! 

Voor wie
Jongeren, Volwassenen, Senioren
Waarover
Eten / drinken, Gezondheid
Wat
Presentatie, lezing, onderzoek

Over de organisator

Allemaal Vitaal
Een gezonde leefstijl heeft voor de ABG-gemeentes topprioriteit. Samen met vele partners die zich hebben aangesloten bij de lokale sport-...... Lees meer