Details

Vrijdag 25 november 2022 tussen 13:30 en 17:30
Afgelopen
Oosterwijksestraat 17
Alphen, Nederland
Terugkerende activiteit
Maandelijks op de 4de vrijdag tot en met 23 december 2022

Na mijn bevalling kreeg ik last van hyperthyreoïdie (te snel werkende schildklier). Ik heb 1,5 jaar medicatie geslikt om deze te herstellen en stond onder behandeling van een internist. Door yoga leerde ik beter te luisteren naar mijn lichaam en ben ik inmiddels van de medicatie af. 

Yoga betekent voor mij persoonlijk: Uit mijn hoofd en terug in mijn lijf.  En jouw adem kun je als hulpmiddel gebruiken. Het vertelt namelijk direct wat er gebeurt in je lichaam. Adem je te snel, ben je misschien te hard aan het werk en mag je stapje terug doen. Bewust ademen is beter leven  

De middag bestaat uit twee delen EASY YOGA: We verlagen het tempo, beperken de moeilijkheid van de asana's waardoor er meer ruimte is voor ontspanning. 

ADEMCIRKEL: een innerlijke reis waarbij jouw levensenergie weer gaat stromen en oude pijn, blokkades en negatieve emoties worden opgeheven.

Datum: Vrijdag 28 oktober, 25 november en 16 december!

Tijd: 13.30 tot 17.30 uurBijdrage: €65,-  Inclusief: drinks en bites

Locatie: Oosterwijksestraat 17 in Alphen

Interesse? Meld je aan

www.croesconnect.nl

Liefs Esther

Over de organisator

Croes Connect
Croes Connect is een praktijk voor bewustwording en persoonlijk leiderschap. Esther Croes is holistisch ademcoach, yogadocent en mindfuln...... Lees meer