Do-In Yoga

  • 42 weergaven

Details

Donderdag 1 december 2022 van 09:30 tot 10:45 uur
Afgelopen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op donderdag tot en met 15 december 2022

Do-In Yoga volgt de 5 seizoenen, waar de 5 elementen aangekoppeld zijn en die op hun beurt de organen in je lichaam beïnvloeden. Bijvoorbeeld nu zitten we volop in het seizoen WINTER. Het element dat daarbij hoort is WATER, de organen BLAAS en NIEREN.

Ik hoor je denken: "ja leuk, en wat kan ik ermee?"

Goeie vraag!

De nieren voor jouw lichaam zijn zoals een accu voor een auto. Zorg dus dat je deze winter niet zonder energie komt te staan! Laat je accu (lees: je nieren) regelmatig op. Bijvoorbeeld door regelmatig rust te nemen. Even zitten en niks.

In de Do-in Yogales laat ik je beetje bij beetje kennis maken met de vijf elementen en wat je kunt doen om in balans te komen of te blijven. En wat ik vooral daarin belangrijk vind, is de link naar het dagelijkse leven: praktisch, eenvoudig en doeltreffend.

Als jij (nog) gelukkiger wilt worden, als jij (nog) efficiënter wilt werken, als jij (nog) vreugdevoller wilt leven, als jij (nog) meer wilt kunnen ontspannen, als jij ............

Aarzel niet langer en ervaar zelf de heilzame werking van Do-In Yoga voor lichaam en Geest.

Yogamatjes, dekentjes zijn aanwezig. Voor sfeer, warmte en licht wordt gezorgd.

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Gezondheid, Recreatie / ontspanning
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Nicole van Doorn
Wie ben ik? Goeie vraag! Door jaren naar de School voor Praktische Filosofie te gaan, het beoefenen van Do-In Yoga en eigen levensonderzoek, ben ik daar een beetje achter gekomen.... Lees meer