Details

Zaterdag 24 september 2022 tussen 11:00 en 16:00
Afgelopen
Wildertstraat 31
4861 PS Chaam, Nederland

Tussen 11.00 en 16.00 uur kunt u tijdens dit feestelijk weekend terecht op de minimarkt. Lokale ondernemers en verenigingen presenteren zichzelf met een kraam of een optreden. U vindt op de minimarkten onder meer informatie over streekproducten, duurzame energie, biodiversiteit en het verenigingsleven. Er is in elke kern van de gemeente Alphen-Chaam een gezellige minimarkt.

Dit alles omdat het feest is. De gemeente Alphen-Chaam bestaat 25 jaar! Dat vieren we op zaterdag 24 en 25 september tijdens het Cittaslow-weekend. Tijdens dit weekend zetten ondernemers hun deuren open of staan ze op de minimarkt bij Brasserij Offcourse in Chaam. Bepaal via de speciale route-app zelf welk deel je van de route rijdt en welke ondernemers je bezoekt.

Cittaslow-supporters

Wat dacht je van bijvoorbeeld een bezoek aan wijngaard Dassemus, de BijenBoerderij, soepwinkel ’t Loopt in de Soep, minicamping ’t Hofland of Stal de Roover (bekend van boer Hans van Boer zoekt Vrouw)? In de route-app en in de folder vindt u alle deelnemers. Papieren folders liggen op verschillende plekken klaar, waaronder bij het gemeentekantoor, de Coop in Chaam, de Plus in Alphen en de Leeuwerik in Galder. U kunt de folder ook meepakken bij deelnemende Cittaslow-supporters.

Minimarkt Offcourse Chaam

Bezoek ook de gezellige minimarkt bij Brasserij Offcourse in Chaam. Hier vindt u streekproducten en informatie over duurzaamheid. Maak kennis met het werk van de Bijenhoudersvereniging St. Ambrosius of speel een potje schaak bij Schaakvereniging En Passant. Dichter Frans A. Brocatus draagt op de markt voor uit eigen werk. Voor de jeugd staat er een springkussen. Bezoek de markt tussen 11.00 en 16.00 uur.

Over de organisator

Gemeente Alphen-Chaam
Alphen-Chaam is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Eind oktober 2016 passeerde het inwonertal van de gemeente Alphen-Chaam de ma...... Lees meer