Details

Zondag 25 september 2022 tussen 12:30 en 13:30
Afgelopen
Willibrordplein 1, Alphen

Muziekvereniging Vlijt en Volharding gaat haar kermismatinee weer verzorgen zoals voor de coronatijd. Het wordt gehouden op het kermisplein. De autoscooter-stand ofwel botsauto-baan is de plaats waar de muzikanten zitten en het publiek er rondom! Deze keer zijn het, het Opleidingsorkest en de Harmonie van V.&.V. die van zich laten horen. Kermismatinee zondag 25 september a.s. Aanvang 12.30 uur. 

 

Het kan en mag weer! Bij goede weersomstandigheden spelen we het traditionele   kermisconcert op het evenementen-terrein. Zondag 25 september verwachten wij het publiek tegen 12.30 uur. Dan starten we ons concert 2022. Dit kermismatinee wordt verzorgd door onze muzikanten van Bandtime, Opleidingsorkest en Harmonie. Al deze muzikanten in één groot orkest. Dirigenten Djuri en Olav wisselen elkaar af met opleidingsorkest en harmonie. Uiteraard zijn er ook enkele muziekstukken die gezamenlijk worden uitgevoerd. 

Ons concert is opgenomen als verenigingsbijdrage aan het Cittaslow fietsroute weekend en feestweekend van 25 jaar Alphen-Chaam. De fietsroute komt langs de Alphense kermis en wellicht kunt u net tijdens het optreden een stop maken en luisteren naar de leuke, gezellige muziek. Iedereen graag tot zondag 25 september, 12.30 uur op het kermisterrein in Alphen.

Over de organisator

Muziekvereniging Vlijt en Volharding Alphen
Een actieve muziekvereniging in Alphen met bijna 100 leden verdeeld in harmonie, opleidingsorkest, slagwerkgroep, twirl-dans-groep en lee...... Lees meer