CITTASLOW WEEKEND – 25 JAAR ALPHEN-CHAAM

Gemeente Alphen-Chaam

  • 186 weergaven

Details

Zaterdag 24 september 2022 van 10:00 tot 19:00 uur
Afgelopen
Willibrordplein 1, Alphen

Datum: zaterdag 24 september 2022 t/m zondag 25 september 2022Tijd: 10:00 - 19:00 uurPlaats:Gemeente Alphen-Chaam


In het weekend van 24 en 25 september is het dubbel feest in Alphen-Chaam. De gemeente viert haar 25 jarig bestaan en op zondag 25 september is het Cittaslow Sunday. Zo is er een streekmarkt met heerlijke, lokale streekproducten en kun je meefietsen met een speciale uitgezette fietstocht.


Speciale fietstocht en streekmarkt met (h)eerlijke streekproductenFiets op zaterdag en zondag mee met een georganiseerde fietstocht. Deze tocht komt langs een heleboel Cittaslow supporters: verenigingen, bedrijven en (horeca) ondernemingen geven een kijkje achter de schermen, maar organiseren daar omheen ook van alles, voor iedereen. En omdat de gemeente haar verjaardag viert, trakteert zij ook.


Je kunt starten waar je wilt en er zijn verschillende ‘lussen’, zodat je zelf bepaalt hoe ver je fietst. In elke kern van de gemeente Alphen-Chaam is er ook een markt: met heerlijke streekproducten, gezellige muziek en vertier.


Kortom: een unieke gelegenheid om eens bij bedrijven ‘binnen te kijken’, maar het is ook vooral een gezellige (familie-) dag voor jong en oud.


Over de organisator

Gemeente Alphen-Chaam
Alphen-Chaam is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Eind oktober 2016 passeerde het inwonertal van de gemeente Alphen-Chaam de ma...... Lees meer