Summer yoga on the BEACH!

  • 256 weergaven

Details

Maandag 25 juli 2022 van 10:00 tot 11:00 uur
Afgelopen
Recreatiepark ‘t Zand
Maastrichtsebaan, Alphen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag en woensdag tot en met 31 augustus 2022
BEACH YOGA van 25 juli tot en met 31 aug iedere maandag en woensdagochtend gedurende de schoolvakantie van 10.00-11.00 uur. Yogales is geschikt voor beginners als gevorderden.


Neem je eigen mat of handdoek mee. Bij regen gaat de yogales niet door! Er is geen schaduw op het strand, dus smeer jezelf goed in of neem een parasol mee. Zomertarief €10,- graag gepast contant betalen


Na afloop kun je bij warm weer een heerlijke duik nemen in het water, dus vergeet je bikini of zwembroek niet mee te nemen!


Locatie: Op het strand bij Recreatiepark ‘T Zand in Alphen. Let op: als je met de auto komt, parkeer je de auto op de parkeerplaats en loop je nog 15 min naar de andere kant van het meer. Yoga vindt plaats op het ‘kleine’ strand van recreatiepark ‘T Zand. Als je met de fiets komt, rijd je rechts/links om het meer naar het kleine strand.


Meld je altijd van te voren aan via of stuur een app naar Esther 06-447756408Namasté, Esther


Over de organisator

Esther Croes
Beste Mark, ik zou graag deelnemen aan de CultuurRouteAlphen op 15 april. Ik ben yogadocent, ademcoach en mindfulness trainer en zou graag een yogales willen aanbieden. Kan dit?... Lees meer