Dialoogsessie n.a.v. film "Maquette voor een Chaam van de toekomst"

OnsAlphenChaamVerbinders

  • 287 weergaven

Details

Zondag 26 september 2021 van 16:00 tot 17:00 uur
Afgelopen
Kerkdreef 6
Chaam, Nederland

In de Vlaamse schuur aan de Kerkdreef is sinds kort een nieuwe film te zien, “Maquette voor een Chaam van de toekomst”. Op Cittaslow Sunday vindt naar aanleiding van de film een dialoogsessie plaats, waarbij iedereen uit Chaam welkom is om met gemeente en makers in gesprek te gaan over waarden die voor de toekomst van Chaam belangrijk zijn. 

Praat mee!

Wat maakt Chaam zo bijzonder? Wat moet volgens u blijven zoals het is? Is er iets dat terug moet komen én zijn er dingen die moeten veranderen? Wilt u je hierover meepraten, kom dan naar de dialoogsessie!
Iedereen uit Chaam die 10 jaar of ouder is, is van harte welkom. Ook als u nog niet zo lang in Chaam woont, kom meedenken! De makers van de film én de gemeente zijn benieuwd naar uw ideeën voor de toekomst van Chaam.

De dialoogsessie vindt plaats op zondag 26 september van 16-17 uur bij de Vlaamse schuur aan Kerkdreef 6 te Chaam. U kunt zich hiervoor aanmelden via de website www.maquettevoorchaam.nl of bellen naar Liesbeth Verhoeven: 06-20899493.

De film is nog enkele weken te zien van donderdag t/m zondag van 10 tot 17 uur.

Vanaf volgend jaar wordt de film gedurende vijf jaar in de zomermaanden vertoond.  

Over de organisator

OnsAlphenChaamVerbinders
Wij zijn een enthousiaste groep inwoners die het leuk vinden om iets te betekenen voor onze omgeving. Wij motiveren mensen om gebruik te ...... Lees meer