Details

Maandag 4 oktober 2021 tussen 19:30 en 21:30
Afgelopen
Cultureel Centrum Den Heuvel
Heuvelstraat, Alphen, Nederland

Beste inwoner, cultuurmakers, cultuurliefhebbers, kunstenaars en/of bestuursleden,

Kom je meepraten over de invulling van de locale cultuurkalender en de mogelijke tot samenwerking in het culturele veld? 

In 2020 heeft de gemeente Alphen-Chaam een nieuwe cultuurvisie vastgesteld. Daarin staat dat er samen met culturele verenigingen, stichtingen, ondernemers en inwoners uit de gemeente een cultureel jaarplan wordt opgesteld. Stichting Cultuurplaats heeft de opdracht gekregen om hierin de ‘regierol’ op zich te nemen. In het najaar van 2020 zijn er twee onlinebijeenkomsten georganiseerd om het cultureel jaarplan te concretiseren en te bespreken wie daar de regierol over zou kunnen voeren. Tijdens deze bijeenkomsten is ook besloten dat er per jaar, afwisselend in Alphen en Chaam, een bijeenkomst georganiseerd gaat worden voor alle betrokkenen uit het lokale culturele veld en iedereen die hier interesse in heeft.

Heeft u op ener gelei interesse in cultuur of raakvlakken met het locale culturele veld? Heeft u ideeën of plannen op dit gebied? Of zou u willen ondersteunen bij iets cultureels? Kom dan zeker meepraten!

Datum:             Maandag 4 oktober

Aanvang:         19.30 uur

Locatie:            Den Heuvel, Heuvelstraat 5, 5131 AP Alphen

Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Wat houdt de ‘regierol’ precies in?

• Werven van cultuurambassadeurs (de lokale culturele ogen en oren)

• De culturele jaarplanning

• Onderzoeken mogelijke samenwerkingen

• Actuele behoeften vanuit het culturele veld?

Vanwege de maatregelen rondom Covid-19, vernemen we graag vooraf wie aanwezig is bij de bijeenkomst.

Daarom ons verzoek om uzelf uiterlijk 27 september 2021 aan te melden via . Heeft u nog vragen bel dan gerust naar Mark op: 06-27275894

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

'OnsAlphenChaam' Verbinders

Over de organisator

OnsAlphenChaamVerbinders
Wij zijn enthousiaste en betrokken inwoners van Alphen-Chaam en als Verbinders de drijvende kracht achter deze site. www.onsalphenchaam.n...... Lees meer