Start cursus ontwerp je eigen eetbare tuin

OERgroen

  • 330 weergaven

Details

Zaterdag 25 september 2021 van 10:00 tot 13:00 uur
Afgelopen
Gilzeweg 55c, Chaam


Cursus ontwerp je eigen eetbare tuin


Leer hoe je zelf je eigen eetbare permacultuur tuin ontwerpt, aanlegt en onderhoud. Aan het einde van de cursus heb je je eigen ontwerp gemaakt en ben je start klaar om in de winter alvast voor te bereiden op de lente en alvast je vaste planten aanplant te doen. We gaan in op voedselbossen, permacultuur, voedselbostuinen, biodivesiteit en bodemgesteldheid. Hoe verbeter je op een natuurlijke manier je bodem, welke planten zijn er, wat hebben ze nodig en waar haal je ze. Waar moet je allemaal rekening mee houden bij je ontwerp en hoe onderhoud je je tuin. Hoe kan je hem zo onderhoudsarm mogelijk maken, welke delen van een plant zijn allemaal eetbaar en hoe kan je zelf planten vermeerderen. Dat en nog veel meer in deze cursus.
START : 25 september

DUUR : 5 ochtenden van 3 uur , 25 september, 9, 23 oktober en 6 en 20 november van 10.00-13.00 Mocht je nou niet kunnen in het weekend geef dat aan ons door per mail, we proberen dan nog een groep op een andere dag samen te stellen op een door de weekse dag. Geef dan ook door welke dagen je zou kunnen.

KOSTEN : 250,-

INCLUSIEF : Koffie/thee

VOORWAARDEN : cursusstart bij minimaal 4 aanmeldingen; u ontvangt een bevestiging van uw aanmelding

Kijk voor meer info op www.oergroen.nl of stuur ons een mail op





Over de organisator

OERgroen
OERgroen is een vooruitstrevend vernieuwend bedrijf binnen de agragische sector met verschillende bedrijfsonderdelen.Bij OERgroen kun je ...... Lees meer