Ophaaldag oude metalen door V.&.V. Alphen zaterdag 10 april a.s.

Muziekvereniging Vlijt en Volharding Alphen

213 weergaven
Details
Zaterdag 10 april 2021 tussen 09:00 en 12:00
Afgelopen
Sint Janstraat 1
Alphen, Nederland

Op de zaterdagochtenden wordt er steeds meer aangeleverd bij de oude metalen standplaats aan de St. Jansstraat. Daar staan Jan en Sjaak,  2 vrijwilligers van Vlijt en Volharding Alphen voor u klaar om oude metalen in ontvangst te nemen. Zij sorteren het oud ijzer en de edele metalen en waar nodig wordt er e.e.a. “gesloopt” en als het de moeite waard is, wordt die oude fiets nog opgelapt voor de vlooienmarkt. 

Naast het brengen van oude metalen organiseren we 2 x per jaar een ophaaldag. De eerste ophaaldag in 2021 is zaterdag 10 april a.s.! Zowel in de bebouwde kom als in het buitengebied, particulier of bedrijf. U kunt zich aanmelden als ophaaladres door een e-mail te sturen aan  of tel. Jos v. Dijk 06-53745308
 Zaterdag 10 april a.s. mag u ook zélf de materialen komen brengen. De container staat op het terrein van Roelama aan de Sint Jansstraat 1, bij de oud-papiercontainer. Tussen 10.00 en 11.30 uur kunt u daar oude metalen inleveren.

Vanuit de regio worden wij ook steeds meer benaderd. We proberen ook deze adressen die ochtend te bezoeken. De gelegenheid om zelf oude metalen te brengen staat elke zaterdagochtend ook voor u open. Mensen van Vlijt en Volharding staan klaar om uw oude metalen in ontvangst te nemen bij bovengenoemde losplaats.

Aanmelden als ophaaladres kan vanaf nu via hierboven genoemde kanalen. Wij hopen op uw medewerking en danken u bij voorbaat. 

Namens V.&.V. Alphen JM

Over de organisator
Muziekvereniging Vlijt en Volharding Alphen
Een actieve muziekvereniging in Alphen met iets meer 100 leden verdeeld in harmonie, opleidingsorkest, slagwerkgroep, majorettes en leerl...... Lees meer