Live Alzheimer Café (online)

Dementievriendelijk Alphen-Chaam

10 weergaven
Details
Zondag 20 september 2020 tussen 14:00 en 15:30
Afgelopen

Zondag 20 september van 14:00 - 15:30 uur organiseert Alzheimer Nederland in het kader van Wereld Alzheimer Dag een landelijk, online Alzheimer Café – LIVE! 

Een gratis bijeenkomst voor mantelzorgers, mensen met dementie en andere geïnteresseerden. 

Let op: vooraf aanmelden is nodig!

Het online Alzheimer Café is een inspirerende, leerzame maar vooral ook een gezellige ontmoeting. Prof. Dr. Marjolein de Vugt (Restaurant Misverstand) vertelt over langer meedoen met dementie. 

De 21-jarige Teun Toebes is verhuisd naar een verpleeghuis en deelt zijn ervaringen met ons. En onze collega’s Dinant en Rob testen jouw kennis over dementie in de Grote Dementiequiz. 

Dit alles wordt gepresenteerd door Marit van Bohemen. In 2016 verbleef zij 24 uur in een verpleeghuis op een gesloten afdeling met mensen met dementie. Verder is zij o.a. bekend van 'Knoop in je Zakdoek' en 'Campinglife'.

Kijk, luister en stel jouw vragen aan de gasten in de studio. Jij bent er toch ook bij? Bekijk hier het programma en meld je daarna snel aan. Let op: vooraf aanmelden is nodig (gratis)!

Over de organisator
Dementievriendelijk Alphen-Chaam
1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Door de vergrijzing zal het aantal mensen met dementie in de toekomst toenemen. De belasti...... Lees meer