Online informatieavond isolatieactie

Gemeente Alphen-Chaam

110 weergaven
Details
Woensdag 17 juni 2020 tussen 19:30 en 20:30
Afgelopen
Alphen-Chaam
Nederland

We stimuleren energiebesparende maatregelen voor woningeigenaren. Daarvoor ontvingen we een subsidie via de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). We hebben woningeigenaren geïnformeerd over de acties die we in 2020 aanbieden. Het gaat dan om energiebesparende maatregelen die de woning comfortabeler maken en ervoor zorgen dat eigenaren meer geld overhouden. 

  • Zo geven we bijvoorbeeld cadeaubonnen van € 35,- weg aan woningeigenaren om ze te helpen met energie besparen. Deze cadeaubon kun je vanaf vandaag gebruiken in de webshop van het Regionaal Energieloket.
  • We organiseren op 17 juni een online informatieavond over deze isolatieactie.

Komt u 17 juni ook naar online informatieavond over de isolatieactie?

Tijdens deze informatieavond krijgt u uitleg over woningisolatie en kunt u vragen stellen. Tijdens de avond ontvangt u meer informatie over de collectieve inkoop en kunt u vragen stellen. Naast het Regionaal Energieloket zijn ook de gemeente en de installateur aanwezig.

Aanmelden kan hier.

Ben je woningeigenaar en wil je meer weten over de acties en maatregelen? Kijk dan hier

Wil je sowieso op de hoogte blijven van de duurzaamheidsprojecten binnen onze gemeente? Schrijf je dan in voor onze Duurzaamheidsnieuwsbrief door een mail te sturen naar met als onderwerp ‘inschrijven nieuwsbrief.’ Vermeld dan ook van welke gemeente je de nieuwsbrief wil aanvragen.

Over de organisator
Gemeente Alphen-Chaam
Alphen-Chaam is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Eind oktober 2016 passeerde het inwonertal van de gemeente Alphen-Chaam de ma...... Lees meer