Kijkmiddag Herenboerderij Goedentijd

77 weergaven
Details
Zaterdag 14 december 2019 tussen 14:30 en 16:00
Afgelopen
Goedentijd 59
Alphen, Nederland

De voorbereidingen zijn in volle gang. De initiatiefnemers zetten zich momenteel voor de volle 100% in om in 2020 een Herenboerderij te starten op de locatie Goedentijd 59. Ze vertellen je graag over de plannen en daarom organiseren ze op 14 december een kijkmiddag.


Iedereen is welkom op de kijkmiddag. Geïnteresseerden, maar ook de deelnemers die al ingeschreven hebben en nog niet op locatie zijn geweest. De grond ligt er nu misschien nog kaal bij. Niet minder interessant, want dan is met eigen ogen te zien wat voor moois er straks gaat groeien (en rond lopen).


Tijdens de middag zijn de initiatiefnemers aanwezig waar je mee in gesprek kan gaan. Zij zullen je vragen beantwoorden over het Herenboeren concept. Zij weten je ook de laatste stand van zaken te vertellen over de opgerichte coöperatie Goedentijd. 


Datum 14 december 2019

Tijd 14.30 tot 16.00 uur

Locatie: Goedentijd 59, 5131 NS Alphen


Elke week verse groenten van het seizoen, lekker fruit, eitjes en (voor wie wil) heerlijk vlees en lekkere vleeswaren. En dat ‘gewoon’ van je éigen boerderij, verzorgd door je éigen boer. Herenboeren weten dat het kan, en hoe het voelt.


Samen Duurzaam Voedsel produceren

 

Kijk op onze website voor meer bijeenkomsten: www.hartvanbrabant.herenboeren.nl

Over de organisator
Frank Gijselhart
Samen met 9 andere kartrekkers uit de omgeving Tilburg ben ik bezig om een Herenboerderij te starten op de locatie Goedentijd 59 in Alphen. ... Lees meer