Informatie avond Herenboeren

  • 146 weergaven

Details

Woensdag 6 november 2019 van 20:00 tot 21:30 uur
Afgelopen
Kerkstraat 104
5126 GD Gilze, Nederland

Op 6 november informatieavond in Cultureel Centrum De Schakel 

Stichting Herenboeren Hart van Brabant is volop aan het werk om in Alphen, op de locatie Goedentijd 59, te komen tot een Herenboerderij. Tijdens de kijkmiddagen in september en oktober bleek al dat de interesse enorm groot is.

Tijdens deze informatieavond in Cultureel Centrum De Schakel vertellen we je graag alles over het concept Herenboeren en de stappen die we zetten om een Herenboerderij te starten in Alphen. We nodigen je van harte uit op 6 november om 20.00 uur, Kerkstraat 104, 5126 GD Gilze.

Een Herenboerderij is een kleinschalige coöperatieve boerderij in eigendom van 200 huishoudens die hen voorziet van groente, fruit, aardappelen, vlees en eieren. Samen hebben ze een boer in dienst die op een duurzame manier kwalitatief hoogwaardig voedsel produceert dat de leden-Herenboeren willen eten.

Meer informatie over Herenboeren staat op www.hartvanbrabant.herenboeren.nl, www.herenboeren.nl en op Facebook @herenboerenhartvanbrabant.

Over de organisator

Frank Gijselhart
Samen met 9 andere kartrekkers uit de omgeving Tilburg ben ik bezig om een Herenboerderij te starten op de locatie Goedentijd 59 in Alphen. ... Lees meer