Kijk middag Herenboerderij

  • 317 weergaven

Details

Zaterdag 19 oktober 2019 van 15:00 tot 16:30 uur
Afgelopen
Goedentijd
Alphen, Nederland

Tijdens deze middag kan iedereen die geïnteresseerd is een kijkje nemen op de beoogde Herenboerderij Goedentijd 59 Alphen. Een aantal kartrekkers zijn aanwezig en vertellen graag wat de plannen zijn. Er is gelegenheid voor vragen en we kunnen een korte wandeling maken over de boerderij om zodoende een indruk te krijgen.

Herenboeren Hart van Brabant is een initiatief van een groep inwoners uit de regio Tilburg. Wij willen grip op ons eten, gezond eten, weten waar het vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt. We willen erop kunnen vertrouwen dat ons eten eerlijk is geproduceerd, met respect voor de boer, de dieren en de natuur.

Daarom verkennen we de mogelijkheid om te komen tot een kleinschalig gemengd boerenbedrijf; een zogenoemde Herenboerderij. Want het is toch fantastisch als ons eten in onze eigen omgeving wordt geproduceerd? En wat is er leuker dan een boerderij te hebben waar je van eet?

Kijk op onze site voor meer informatie:

www.hartvanbrabant.herenboeren.nl

Of op www.herenboeren.nl

Over de organisator

Frank Gijselhart
Samen met 9 andere kartrekkers uit de omgeving Tilburg ben ik bezig om een Herenboerderij te starten op de locatie Goedentijd 59 in Alphen. ... Lees meer