Effe Aanschuiven: Samen eten bij Den Heuvel

Den Heuvel

  • 195 weergaven

Details

Woensdag 20 maart 2019 van 10:30 tot 14:00 uur
Afgelopen
Heuvelstraat 5, Alphen

Vanaf 20 maart wordt vanuit Effe Buurten - een initiatief van de gemeente Alphen-Chaam om mensen te verbinden en vereenzaming te voorkomen - de eerste "Effe Aanschuiven" georganiseerd. Gezellig samen genieten van de middagmaaltijd.

De naam zegt het al, Effe Aanschuiven is ook letterlijk aanschuiven aan tafel daar waar een plekje vrij is. De bedoeling is om echt samen de maaltijd te nuttigen en met elkaar in gesprek te komen. Samen smaakt het altijd beter als alleen.
Samen betekent ook samen de maaltijd bereiden voor wie daar zin in heeft. Het zou zelfs nog leuker zijn als mensen samen gaan koken, recepten uitwisselen, overschot uit de moestuin meenemen of gewoon helpen met tafeldekken. Alles mag, niets moet. De vrijwilligers van Den Heuvel zijn graag bereidt te ondersteunen daar waar nodig en de gastvrouwen van Effe Buurten zullen alles begeleiden.

Voor deze eerste keer, omdat we nog niet weten hoe groot de animo zal zijn, staat er een goed gevulde, verse soep met toast op het menu. Wat ons betreft is echter alles mogelijk dus heeft u zelf een goed idee, kookt u graag of vindt u het leuk om samen nieuwe recepten uit te proberen dan bent u ook van harte welkom. De voorbereidingen van de maaltijd zullen rond de klok van 10.30 uur beginnen zodat we vanaf 11.45u aan tafel kunnen.

Effe Aanschuiven is voor iedereen die niet alleen wil eten, of gewoon wil genieten van het gezelschap van anderen, jong of oud, groot of klein, iedereen is welkom!

Zowel deelname als de maaltijd zelf is geheel kosteloos, opgeven is niet noodzakelijk maar mag zeker wel zodat we een indicatie hebben van het aantal deelnemers. Want op = op!

Tot woensdag 20 maart!

p.s.

20 maart is ook het stemburo bij Den Heuvel, dus vergeet niet je stembiljet mee te nemen!

Over de organisator

Den Heuvel
Uniek cultureel centrum in het hart van Alphen Cultureel Centrum Den Heuvel is de ontmoetingsplek voor de inwoners uit Alphen en omstrek...... Lees meer