Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Onsalphenchaam.nl

Inloggen of inschrijven

Expositie “Tour door Alphen” in gemeentekantoor Alphen: Groep 8 Willibrordusschool AlphenExpositie “Tour door Alphen” in gemeentekantoor Alphen

Groep 8 leerlingen van de Willibrordusschool.

Vrijdagmiddag 15 maart was de presentatie en opening voor het publiek van de expositie “Tour door Alphen”. Een vervolg op het project “Citta’s Tour”. Alles uitgevoerd door kinderen van groep8 van de Willibrordusschool Alphen. De kinderen waren zelf bij de opening aanwezig en werden toegesproken door burgemeester Joerie Minses. Tot 15 juni is de tentoonstelling te bezoeken in het gemeentekantoor in Alphen tijdens openingsuren.34 ‘kunstwerken’ van jonge ‘kunstenaars’! Het mooie is dat elk schilderij een voorstelling is van iets in Alphen. Een uitdaging om bij een bezoek te achterhalen welke gebouwen, gebieden, tuinen, etc….. in de “Tour door Alphen” zitten! Ga je gang!


Deel dit bericht!