Workshop Positieve Gezondheid

Allemaal Vitaal

  • 259 weergaven

Details

Woensdag 29 mei 2024 van 19:00 tot 20:30 uur
Over 13 uur
Gilzeweg 12, Chaam

Kom op 29 mei naar de workshop Positieve Gezondheid!

Wil jij ontdekken wat gezondheid echt is? En wat je hier zelf aan kunt doen? Kom dan naar de workshop Positieve Gezondheid op woensdag 29 mei.

Met Positieve Gezondheid kun je op een nieuwe, verfrissende manier naar (jouw) gezondheid kijken. De kracht ervan is dat je verder kijkt dan jouw klacht, probleem of dat wat door omstandigheden niet meer kan. Positieve Gezondheid geeft juist een brede blik op jouw gezondheid en je ontdekt wat voor jou belangrijk is.

In deze workshop leer je op een andere manier naar gezondheid te kijken, we staan stil bij wat voor jou belangrijk is op dit moment en wat je zelf kunt doen aan je Positieve Gezondheid.

De workshop is op woensdag 29 mei van 19.00 tot 20.30 uur in SKAC Chaam. Vanaf 18.45 uur ben je welkom voor een kopje koffie of thee. Deelname aan de workshop is gratis. Wil je meedoen? Meld je dan aan bij Elodie Bullens via 06-15509020 of .

Hopelijk tot dan! 

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Gezondheid
Wat
Workshop / cursus

Reacties

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Allemaal Vitaal
Een gezonde leefstijl heeft voor de ABG-gemeentes topprioriteit. Samen met vele partners die zich hebben aangesloten bij de lokale sport-...... Lees meer