Yin Yang Yoga op een fantastische locatie in Alphen

  • 30 weergaven

Details

Dinsdag 11 juni 2024 van 20:15 tot 21:15 uur
Afgelopen
Oosterwijksestraat 17
Alphen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 9 juli 2024

Yin Yang yoga

Dinsdag 20.15-21.15 uur

Yin en Yang zijn complementair aan elkaar. Bijvoorbeeld de zon en de maan, water en vuur, lichaam en geest. Het één kan niet zonder het ander bestaan. Daardoor zorgen ze voor balans.

Een Yin Yang Yogales richt zich op het versoepelen en versterken van het lichaam. Het is een les waarin je zowel fysiek uitgedaagd wordt als geheel tot rust komt. Waar het bij andere yogavormen vaak draait om het actief aanspannen van spieren, is het bij yin yoga juist de bedoeling spieren zoveel mogelijk los te laten. Op deze manier kom je bij de diepere stuggere structuren in het lichaam zoals bv het bindweefsel en de gewrichten.

Zowel in de yin als in de yang houdingen krijg je de ruimte om op een ontspannen manier je eigen grenzen te ontdekken. Daarnaast heeft het een meditatief effect omdat je tijdens het yin-gedeelte je lichaam en adem observeert, en bij het yang-gedeelte mediteert door je ademhaling te synchroniseren met de beweging.

Interesse? Meld je aan en mail naar

Locatie: Oosterwijksestraat 17 in Alphen. Alle materialen zijn aanwezig, matten, blokken, dekens en bolsters.

Meer info op de website https://croesconnect.nl 

Liefs, Esther

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Gezondheid, Recreatie / ontspanning, Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Esther Croes
Beste Mark, ik zou graag deelnemen aan de CultuurRouteAlphen op 15 april. Ik ben yogadocent, ademcoach en mindfulness trainer en zou graag een yogales willen aanbieden. Kan dit?... Lees meer