Inloopavond presentatie plannen Chaamse bossen

Gemeente Alphen-Chaam

  • 249 weergaven

Details

Woensdag 19 december 2018 van 19:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
Flaasdijk 1
4861 RC Chaam, Nederland

Eigen Thermen Resort heeft enkele jaren geleden naar aanleiding van de tender "Bos zoekt Ondernemer" een plan gepresenteerd aan Staatsbosbeheer. Staatsbosbeheer zocht naar een  ondernemer voor de bossen in Alphen­Chaam om een nieuwe invulling te geven aan het voormalige Weidebad.  De uitgangspunten van deze tender was een  leisureconcept  met  een  autonome, bovenregionaal en onderscheidende aantrekkingskracht voor het 45 hectare  grote gebied centraal gelegen tussen Breda, Tilburg en het aangrenzende Vlaanderen.

Eigen Thermen Resort wil samen met Staatsbosbeheer, gemeente Alphen-Chaam en andere  veelal lokale partners, dit gebied een nieuwe bestemming geven waarin rust, ontspanning,  lichamelijke en geestelijke vitaliteit en natuurbeleving samenkomen. In het bosrijke gebied zal een nieuwe recreatieve poort worden ontwikkeld, gecombineerd met een luxueus thermencomplex. Deze recreatieve poort zal het startpunt worden voor een recreatieve, culturele en educatieve functie.

Inloopbijeenkomst

Eigen Thermen Resort organiseert een inloopavond  op woensdag 19 december 2018. De inspraakperiode van het voorontwerp bestemmingsplan loopt van dinsdag 18 december 2018 tot en met maandag 14 januari 2019. De inloopavond is tussen 19.30-22.00 uur.

Locatie: Restaurantgedeelte van Camping de Flaasbloem.

Adres: Flaasdijk 1, 4861 RC te Chaam.

Tijdens de inloopbijeenkomst is alle gelegenheid om vragen te stellen. De ondernemers van Eigen Thermen Resort staan deze avond tot uw beschikking.   Ook zal Staatsbosbeheer, de gemeente Alphen-Chaam en partners op deze avond vertegenwoordigd zijn. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Over de organisator

Gemeente Alphen-Chaam
Alphen-Chaam is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Eind oktober 2016 passeerde het inwonertal van de gemeente Alphen-Chaam de ma...... Lees meer